• Szállítási költségek:

 

  20 kg alatt   20.000,- Ft-ig   1.290,- Ft
  20 kg alatt   20.001,- Ft-tól   DÍJMENTES
  20 kg felett         értéktől függetlenül          12.500,- Ft/címzett  átlagos szállítási ktg.   

 

  • A csomagok súly és méret alapján vannak osztályozva, egyedi esetekre, valamint nagyobb értékű megrendelésekre egyedi szállítási díjat számolunk a szállítmányra a rendelés értékétől, illetve csomagok méretétől, mennyiségétől függően. 

 

  • Bútor megrendelés esetén, egyes bútorok (sarokszekrény, kombi ágy, állószekrény) méretéből adódóan a csomagolás extra méretű vagy több darab is lehet, ami módosíthatja a fenti kiszállítási díjat. Futárszolgálattal maximum 40kg-os, 170cm-es csomagokat tudunk elküldeni. Egyes bútorok (pl. szekrény, kombi ágy) ennél nehezebbek, hosszabbak. Ezek kiszállítását külön kell kezelni, melyhez előzetes megállapodás szükséges a szállítási díj vonatkozásában. 

 

  • A raktáron nem tárolt bútorok átlagos szállítási határideje 6-8 hét.
  • A készleten lévő, de kiállítási darabként már összeszerelt bútorokat csak megrendelésre szállítjuk, szintén 6-8 hetes határidővel. Így tudjuk biztosítani, hogy a vevő eredeti csomagolású, sérülésmentes, új bútort kapjon kézhez.

 

  • 100 000 Ft érték feletti vásárlás esetén, illetve bútor megrendelése esetén miniumum 50% előlegfizetés szükséges a rendelés elfogadásához. Az előleg összegéről előlegbekérőt állítunk ki, az előleg összegét pedig a végszámla összegébe beszámítjuk.

 

  • Csomagolási és egyéb költségeket nem számolunk fel.

 

  • FONTOS! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik, a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyzőkönyvet kell felvenni! A sérülésről utólag jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét! Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréjéhez kérjük, őrizze meg az eredeti csomagolást és a mellékelt okmányokat. A termék reklamációról a lehető leghamarabb értesítést kérünk e-mailen. 

 

  • Elállás joga: Az áru átvételétől számítva 14 naptári napon belül lehetősége van a már kifizetett és átvett árut részünkre visszaküldenie azzal a feltétellel, hogy csak sérülésmentes terméket veszünk vissza. Sérült vagy megrongált terméket nem áll módunkban visszavenni. Az elállással kapcsolatos költségek - visszaszállítás díja - azonban Önt terhelik.