Adamo bébihinta keresztrúddal - Zikk-Zakk orange


  • Készletinformáció: rendelésre, várható szállítás 5-10 munkanap

  • Ár: 26 900 Ft

    Elérhető változatok


Adamo bébihinta keresztrúddal - Zikk-Zakk orange

A szürke nagyon szereti az elegáns, fáradt narancs színt. Ebből a harmóniából és a cikcakk iránti szerelemünkből született ez a szépséges unisex hinta.

A hinta tartozékai:
kezeletlen keményfa rudazat, 10 mm vastag kötélzet, keresztrúd, magasságot állító karabiner, biztonsági karabiner a felfüggesztéshez, színes pamut párna, strapabíró 100 % pamut külső rész

Az ADAMO hinta tulajdonképpen egy bölcsőhinta, amit ha hiszel, ha nem a baba 3 éves koráig (vagy maximum 15 kg-os koráig) használni tudtok.
A mi hintánk már nulla éves kortól használható, ahogy a kórházból hazaértetek már használhatjátok bölcsőhintaként. Csak természetes alapanyagokból és textilekből készítjük hintáinkat, hogy a babád a legjobbat kaphassa. A hintát 3 éves korig (maximum 15 kg-ig) tudjátok használni. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan! 

Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az ADAMO hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat.

ÖSSZETÉTEL

textil: 100% pamut, kötél: 100% polipropilén, rudak: bükk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett termékek