BabyDan Flex XXL Térkorlát 90-350 cm - fehér


 • Készletinformáció: MEGRENDELÉSRE, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS 10-15 MUNKANAP

 • Ár: 47 990 Ft

  Elérhető változatok


BabyDan Térkorlát Flex XXL 90-350 cm - fehér

Extra méretű védőrács, amelyik akár járókává is átalakítható. A széles Flex XXL védőrács meggyőzi majd alkalmasságáról rendkívül jó alkalmazkodóképességével és flexibilitásával. Individuálisan beállítható 90 cm és 350 cm közötti szélességben. Így gyermeke a konyhában, és lépcsővel vagy kandallóval ellátott otthonokban is maximálisan védve lesz.

Egészen 350 cm szélességbe széthúzható és ez a szélesség toldó elemekkel tovább növelhető. Lehetővé teszi a szoba kettéválasztását – az egyik oldalon a gyermek biztonságban játszhat, a másikon csak szülői felügyelet mellett tartózkodhat.
 
Konyha, tágas lépcsőház, kandalló az ebédlőben vagy az étkezőben – csak pár a sok ok közül, ami miatt a klasszikus ajtórácsok nem elegendőek otthonába. Ahhoz, hogy megakadályozza, hogy gyermeke a forró főzőlaphoz nyúljon, a kandallóval kísérletezzen, vagy a lépcsőkön másszon, szükséges ezeknek a területeknek a megfelelő bebiztosítása. Pont az ilyen területek elkerítésére alkalmas a Baby Dan Flex XXL védőrács. Egyszerűen bővíthető tetszőleges számú toldó segítségével (33 vagy 72 cm). A fali csatlakozók segítségével, melyek a csomag részei, a Baby Dan Flex XXL rendkívül biztonságosan rögzül a falra. A maximális praktikusságért a védőrács ajtóval is el van látva.
 
Ezenkívül, a Baby Dan Flex XXL védőrácsot felhasználhatja kisállatok elkerítésére is. Hozzávaló matrac vásárlása esetén használható, mint klasszikus járóka, így gyermekének a játékhoz tágas és biztonságos területet tud biztosítani.
 
Baby Dan Flex XXL védőrácsnál a biztonság van az első helyen: megfelel a legújabb EN 1930:2011 európai biztonsági normának. 
 
A termék tulajdonágai:
 • Védőrács
 • Többféle módon használható termék: kisállatok elkerítése, kandallórács, térelválasztó
 • 90–től 350 cm-ig használható
 • A csomag tartalma: 4 x elem, 1 x ajtóelem,fali rögzítősínek.
 • Biztonsági szabvány: EU-norma, EN 1930:2011
 • Dán márka
 • Kapcsolódó termék: matrac a járókába

 

Műszaki adatok:
 
Név: fém védőrács BabyDan Flex XXL 90 - 350 cm 
Kategória:védőrács
Súly: 14,3 kg
Méretek: hossz 90 - 350 cm x magasság 71 cm x mélység 3,5 cm
Szerkezet: fém
Jellemzők: összecsukható
Kor: alkalmas születéstől 2 éves korig, vagy 15 kg-os súly eléréséig

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett termékek