Liliputi Puhatalpú csizma S-es Snowflake - Turquoise


  • Készletinformáció: Készleten

  • Ár: 6 290 Ft

    Eredeti ár: 8 990 Ft


    Elérhető változatok


Liliputi Puhatalpú csizma S-es

- a csizmák felsőrésze természetes, puha de ellenálló, minőségi nappa bőrből készülnek

- mivel a természetes bőr kitűnően lélegzik, a gyermek lába nem izzad bele a cipőbe

- a csizma talpa 3 rétegű: a csúszásbiztos, hasított bőr talp és a természetes gyapjú bélés között 3mm rugalmas szivacsréteg isbiztosítja a hőszigetelést, illetve kemény talajon futás során az ízületeket ért terhelés csökkentését

- tépőzáras bokapántja segítségével a cipőt könnyű felvenni, és biztosan helyén is marad

- a cipő orrának kialakítása elég teret biztosít a lábujjak szabad mozgásának és a láb szabad fejlődésének

- mérete: S-es, azaz ajánlott 6-12 hóig, EU méret 17-18, belső talphossza 11,3 cm

Miért puhatalpú csizma?

A Liliputi puhatalpú bőr kiscsizmádban gyermeked úgy érezheti, mintha mezítláb járna, érzi a talaj egyenetlenségét, mely erősíti lábát, fejleszti egyensúlyát.

Ezekben a csizmákban a gyermekek sokkal biztosabban járnak, nem úgy, mint egy merevtalpú csizmában. Könnyen állnak lábujjhegyre, kapaszkodnak lábujjaikkal, könnyebben és gyorsabban tanulnak meg egyensúlyozni.

A csizma könnyen feladható és tépőzáras bokapántja segítségével fent is marad. De meg fogsz lepődni azon, hogy gyermeked meg se próbálja majd levenni, sőt Ő fogja kérni, hogy add rá...

A puhatalpú csizma talpa csúszásbiztos hasított bőr, ami egy izgő mozgó gyereknél fontos szempont.

A Liliputi® csizma hosszabb ideig használható, mint merevtalpú társai, mivel egy puhatalpú méret két hagyományos cipő méretet ölel fel. Egy puhatalpú kiscsizma esetében az se nagy baj ha vásárláskor kicsit nagyobb a cipő.

A Liliputi® puhatalpú csizma nem alkalmas olyan használatra, amely erős fizikai igénybevételnek teszi ki a csizmát (pl.: kúszás-mászás, kismotorozás, focizás, kirándulás). Kiválóan alkalmasak hordozáshoz és járástanuláshoz, azonban elsősorban azoknak a babáknak ajánljuk, akik már lépegetve - akár segítséggel -, de főleg két lábon közlekednek.

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett termékek