Liliputi Puhatalpú cipő S-es Blue Sport


  • Készletinformáció: Készleten

  • Ár: 4 540 Ft

    Eredeti ár: 6 490 Ft


    Elérhető változatok


Liliputi Puhatalpú cipő

- a cipők felsőrésze természetes, puha de ellenálló, minőségi nappa bőrből készül

- mivel természetes bőr kitűnően lélegzik, a gyermek lába nem izzad bele a cipőbe

- a cipő talpa 3 rétegű: csúszásbiztos hasítottbőr talp és a belső bőr bélés között 3mm rugalmas szivacsréteg biztosítja a hőszigetelést, illetve kemény talajon futás során az ízületeket ért terhelés csökkentését

- rugalmas bokapántja segítségével a cipőt könnyű felvenni, és biztosan helyén is marad

- a cipő orrának kialakítása, elég teret biztosít a lábujjak szabad mozgásának és a láb szabad fejlődésének

- méret: S-es, azaz ajánlott 6-12 hóig, EU méret 17-18, belső talphossz 11,3 cm

Miért puhatalpú?

A Liliputi puhatalpú bőr kiscipőkben gyermeked úgy érezheti, mintha mezítláb járna, érzi a talaj egyenetlenségét, mely erősíti lábát, fejleszti egyensúlyát.

Ezekben a cipőkben a gyermekek sokkal biztosabban járnak, nem úgy, mint egy merev talpú cipőben. Könnyen állnak lábujjhegyre, kapaszkodnak lábujjaikkal, könnyebben és gyorsabban tanulnak meg egyensúlyozni.

A cipő könnyen feladható és rugalmas bokapántja segítségével fent is marad. De meg fogsz lepődni azon, hogy gyermeked meg se próbálja majd levenni, sőt Ő fogja kérni, hogy add rá...

A puhatalpú cipő talpa csúszásbiztos hasított bőr, ami egy izgő mozgó gyereknél fontos szempont.

A Liliputi® cipő hosszabb ideig használható, mint merev talpú társai, mivel egy puhatalpú méret két hagyományos cipő méretet ölel fel. Egy puhatalpú kiscipő esetében az se nagy baj ha vásárláskor kicsit nagyobb a cipő.

A Liliputi® puhatalpú cipő nem alkalmas olyan használatra, amely erős fizikai igénybevételnek teszi ki a cipőt (pl.: kúszás-mászás, kismotorozás, focizás, kirándulás). Kiválóan alkalmasak hordozáshoz és járástanuláshoz, azonban elsősorban azoknak a babáknak ajánljuk, akik már lépegetve - akár segítséggel - de főleg két lábon közlekednek.

 

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett termékek

Liliputi Puhatalpú cipő S-es Blue Sport

4 540 Ft 6 490 Ft