Mózeskosarak, autóshordozók, babakocsi vázak, sport babakocsik

A Noroco baby shop nem babakocsi webáruház, egy bababolt mégsem lehet teljes a babakocsi nélkül. Számunkra is fontos a bababakocsi ára, de még fontosabb a minőség, hogy minden tekintetben megfeleljen a babának, mamának és az apának is. Ennek megfelelően csakis előzetesen válogatott, tesztelt babakocsi típusokat ajánlunk a Noroco baby shop kínálatában.

Multifunkciós babakocsijaink egyedi kialakításúak, könnyű vázszerkezettel, modern és biztonságos megoldást kínálnak a mindennapokra. A mózeskosárral és a sportrésszel együtt lehetővé teszik a hosszú távú és teljes körű kihasználhatóságot. Funkcióik minden igényt kielégítenek. Különösen népszerűek az Inglesina babakocsik, amik akár több gyermek első perceitől kezdve hasznos és kényelmes megoldást nyújtanak minden nap.

A sport babakocsik nemcsak városi használatra alkalmasak. Kényelmesek és fordulékonyak, okos megoldást nyújtanak minden napra. Ultrakönnyű, könnyedén összecsukható babakocsi modelleket kerestünk, amelyek a csomagtartóban és repülőgépen is egyszerűen szállíthatók.