Babaköszöntő party? Szülinap, névnap? 
Ajándék ötletekből sosem fogyunk ki!

Olyasmiben gondolkozz, ami biztosan örömet okoz a babának! Ez lehet fejlesztő játék, pihe-puha, ölelgetnivaló plüss, játszószőnyeg, zenélő játék, fürdőjáték, nagyobbacskáknak vidám, színes étkészletek, hintaszékek. Ezekkel nem fogsz mellényúlni, és ha esetleg nem saját gyermekednek vásárolsz, a szülők is elégedettek lesznek a választásoddal.

Az aktuális ajánlatainkon kívül többszáz játékot találsz a BABASZOBA 0-3 ÉV > BABAFELSZERELÉS > JÁTÉKOK menüpontban. 

Inkább mást választanál játék helyett a csöppségnek? Választhatsz egymáshoz illő szetteket, étkészleteket a BébéJou termékek közt, esetleg design babatextileket és babaszobába illő kiegészítőket a LUMA Babycare kínálatunkból. Ha különlegesebb, igazán extra, egyedi ajándékot keresel, feltétlenül nézd meg Sauthon baby deco textilkollekcióinkat, vagy az Anyukák kedvencét, a fejlesztő Adamo hintát és a pihenőszékeket.

Nem ragaszkodsz a meglepetéshez? Kérd meg a szülőket, hogy az Általad meghatározott összeg erejéig válogassanak kedvükre kínálatunkból. Az így összeállított kívánságlista tartalmát elküldhetik Számodra e-mailben, melyet egy kattintással a kosaradba helyezve már indíthatod is a megrendelést.

 Válogass kedvedre ajándék ötleteink közül és vásárolj kényelmesen a Noroco-nál!